Autóvéd Kft. Műholdas gépjárművédelem
(előfizetési díj nélkül is)
Ügyfélszolgálat Helyzet-
meghatározás
Flottakövetés Belépés a Flottakövető rendszerbe Radar és lézer termékek Váltózár

Váltózár


A Bear-Lock sebességváltózár-szerkezet a váltókar műanyag borítása alá kerül beszerelésre. A zár reteszelő tüskéje hátramenet vagy "P" állásban rögzíti a sebességváltó kart, illetve annak rudazatát, megakadályozva ezzel a váltást.
A zár váza egy nagy szilárdságú acél keret, melyet plazmavágóval alakítanak a kívánt formára. Ehhez a kerethez hegesztik a zárat rejtő zárt acél tokot, mely megvédi a speciális, biztonsági zárbetétet a különböző támadásokkal szemben (fúrás, vésés, savazás, fűrészelés, zártörés).


A stiftes zárhoz három darab, a "Press&Lock" zárhoz két darab pontfuratos kulcs és kódkártya tartozik. További kulcsokat csak a kódkártya birtokosa igényelhet a kártyán feltüntetett adatok alapján.
A sebességváltást megakadályozó reteszelő tüske nagy szilárdságú, keményre edzett acélból készül, ezáltal meggyőző biztonságot garantál.
A Bear-Lock sebességváltózárak használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Záráshoz kulcs használatára nincs szükség. Úgy a "Press & Lock", mint a hagyományos záraknál a zárás egy egyszerű műveletet igényel, miután hátramenet vagy automata váltós gépkocsiknál "P" állásba helyeztük a sebességváltót. A "Press & Lock" záraknál a sebességváltó-kar környékén található esztétikus cilindert kell ütközésig benyomni. Hagyományos záraknál a reteszelő rudat kell ütközésig a zárba nyomni. A sebességváltó ily módon zárt helyzetbe kerül: nem lehet vele váltani. A nyitás kulccsal történik: "Press & Lock" záraknál, ha elfordítjuk a behelyezett kulcsot, a cilinder önműködően nyit. Hagyományos zár esetében, a kulcs elfordítása után, a reteszelő rudat a rajta levő rugó önműködően kitolja a zárból.

STIFTES VÁLTÓZÁR           Beszerelve már 49.000.-Ft-tól
További részletekről kérjük érdeklődjön munkatársunktól a +36 20 410-0035 telefonszámon


PRESS & LOCK TÍPUSÚ           Beszerelve már 51.900.-Ft-tól
További részletekről kérjük érdeklődjön munkatársunktól a +36 20 410-0035 telefonszámon